ITALY EXPRESS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1714 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italy Express. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 19:46 Lasagne aangebrand niet lekker
24 nov 2022 om 14:24 Helaas na drie eerdere negatieve ervaringen aangaande de bezorging wederom voor de vierde keer teleurgesteld. Bij bellen niet echt klantvriendelijk te woord gestaan. Erg jammer want de pizza's waren wel erg lekker. Voor mij echter geen Italy Express
22 nov 2022 om 11:57 Broer 1u 40 min moeten wachten op voedsel. Eten niet echt warm. Kon geen sorry vanaf. Blijkbaar geen respect voor de klanten. 2 sterren . GEEN aanrader.
20 nov 2022 om 18:26 Snel bezorgd. Pizza was erg lekker, rijkelijk belegd en goed heet. Aanrader
14 nov 2022 om 18:46 Lekker
11 nov 2022 om 13:17 Ik bestelde spaghetti met saus, de saus lekte door een slechte verpakking. Ik had brood met kruidenboter besteld. Er is geen kruidenboter bij mij afgeleverd. Al met al een redelijk goede prijs-kwaliteitverhouding. Behoorlijk teleurstellend. Slordige.
9 nov 2022 om 20:23 Heerlijke pasta's gegeten! Wij hadden 3 verschillende besteld, netjes verpakt en nog warm bij bezorging terwijl het weer koud en nat was. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Dit was de eerste keer bij ItalyExpress. Ze hebben er een nieuwe klant bij!
9 nov 2022 om 20:23 We bestellen vaak bij Italy Express en dit keer was de pizza helemaal top!
7 nov 2022 om 14:02 Ik heb om 19.50 2 pizza's besteld voor levering om 21.00 uur. Na 3 keer bellen uiteindelijk om 22.00 uur geleverd. Allerlei smoesjes en ik kwaad. Onze avond was veziekt. Nooit weer!! Ik laat me niet in de maling nemen!
7 nov 2022 om 7:30 Heb moeten bellen waarom de bestelling te laat was. Mij werd beloofd dat ze er met 5 minuten zouden zijn. Dat klopte, maar ze hadden wel te kort in de oven gelegen. Jammer.
7 nov 2022 om 0:25 Heerlijke pizza’s, maar niet zo warm
6 nov 2022 om 16:25 Lekkere noch snel